Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Karlskrona

Slagbord i Karlskrona

Totalt i Karlskrona finns det 6 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Karlskrona som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Karlskrona eller ännu fler i Blekinge är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Karlskrona är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Karlskrona

Movement Retro Design

Arklimästaregatan 35

371 35 Karlskrona

Karlskrona Möbler

August Palmgrens Väg 3

371 49 Karlskrona

The Home Company AB

Parkgatan 3

371 33 Karlskrona

liro hemdesign & konstgalleri

Konstapelsgatan 29

371 35 Karlskrona

Koneo

Järavägen 2

371 50 Karlskrona


Fler som erbjuder slagbord i Karlskrona

Lindahls Möbler AB MIO

Järavägen 7

371 50 Karlskrona