Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Uddevalla

Slagbord i Uddevalla

Totalt i Uddevalla finns det 6 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Uddevalla som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Uddevalla eller ännu fler i Bohuslän är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Uddevalla är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Uddevalla

Möbelcenter i Uddevalla AB

Kungsgatan 39

451 30 Uddevalla

Sängspecialisten i Uddevalla

Norgårdsvägen 6

451 75 Uddevalla

SOVA

Torps Köpcentrum

451 76 Uddevalla

Rusta

Herrestads Torp 353

451 76 Uddevalla

Gregarts Möbler, Mio

Norgårdsvägen 2

451 75 Uddevalla


Fler som erbjuder slagbord i Uddevalla

Möbler Online Svenska AB

Västgötavägen 24A

451 34 Uddevalla