ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Slagbord i Sundsvall - Hitta bra Slagbord i Sundsvall
Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Sundsvall

Slagbord i Sundsvall

Totalt i Sundsvall finns det 8 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Sundsvall som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Sundsvall eller ännu fler i Medelpad är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Sundsvall är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Sundsvall

Aski Inredning i Sundsvall AB

Bankgatan 15

852 31 Sundsvall

IKEA

Gesällvägen 3

857 53 Sundsvall

Boom

Förmansvägen 5B

857 53 Sundsvall

K-rauta Sundsvall

Förmansvägen 6

857 53 Sundsvall

Sängjätten

Gesällvägen 9

857 53 Sundsvall


Fler som erbjuder slagbord i Sundsvall

Rusta

Gesällvägen 8

857 53 Sundsvall

JYSK

Antennvägen 18

863 37 Sundsvall

SOVA

Gesällvägen 11

857 53 Sundsvall