Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Boden

Slagbord i Boden

Totalt i Boden finns det 5 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Boden som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Boden eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Boden är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Boden

Magasin 14

Prinsgatan 14

961 31 Boden

Sunderby Möbler-skinnexpo

Norra Sunderbyvägen 448

961 93 Boden

Urbanstore

Sturegatan 10

961 33 Boden

MIO

Kopplingsvägen 6

961 38 Boden

Bodens Möbelaffär

Lulevägen 18

961 33 Boden