Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Lund

Slagbord i Lund

Totalt i Lund finns det 7 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Lund som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Lund eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Lund är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Lund

Tornbo Möbel AB

Kalkstensvägen 23

224 78 Lund

JYSK

Företagsvägen 36

227 61 Lund

Sängjätten

Förhandlingsvägen 8

227 61 Lund

Rusta

Avtalsvägen 3

227 61 Lund

Moderna Möbelklassiker AB

Rönnströms Väg 1

226 50 Lund


Fler som erbjuder slagbord i Lund

Seating Concept AB

Bankgatan 1

223 52 Lund

SOVA

Avtalsvägen 7

227 61 Lund