Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Ystad

Slagbord i Ystad

Totalt i Ystad finns det 6 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Ystad som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Ystad eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Ystad är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Ystad

Trädgårdstjänst

Södra Koboltgatan 9

271 39 Ystad

JYSK

Syrénvägen 5

271 50 Ystad

Ohlssons Basar & Bosättningsaffär AB

Dragongatan 46

271 39 Ystad

TheCountryHouse.se

Saltsjöbadsvägen 6

271 60 Ystad

Mio Ystad

Missunnavägen 1

271 52 Ystad


Fler som erbjuder slagbord i Ystad

Rusta

Malmövägen

271 50 Ystad