ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Slagbord i Järfälla - Hitta bra Slagbord i Järfälla
Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Järfälla

Slagbord i Järfälla

Totalt i Järfälla finns det 10 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Järfälla som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Järfälla eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Järfälla är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Järfälla

Järfälla Möbler

Nettovägen 1

175 41 Järfälla

Mio Möbler

Enköpingsvägen 29

177 38 Järfälla

Masku Möbelhus

Girovägen 7

175 62 Järfälla

Rusta

Herrestavägen 9

177 38 Järfälla

EM Interior AB

Enköpingsvägen 33B

177 38 Järfälla


Fler som erbjuder slagbord i Järfälla

SOVA

Herrestavägen 30

177 38 Järfälla

IKEA

Barkarby Handelsplats

177 38 Järfälla

Möbelmagasinet för Liten & Stor

Saldovägen 2

175 62 Järfälla

PLANTAGEN

Herrestavägen 20

177 38 Järfälla

Asko Möbler AB

Enköpingsvägen 33C

177 38 Järfälla