Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Kungens Kurva

Slagbord i Kungens Kurva

Totalt i Kungens Kurva finns det 8 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Kungens Kurva som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Kungens Kurva eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Kungens Kurva är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Kungens Kurva

Stalands Möbler

Månskärsvägen 10

141 75 Kungens Kurva

JYSK

Tangentvägen 11

141 75 Kungens Kurva

SOVA

Geometrivägen 1

141 75 Kungens Kurva

Asko Möbler AB

Månskärsvägen 10C

141 75 Kungens Kurva

Finn Soffan AB

Jägerhorns Väg 3-5

141 75 Kungens Kurva


Fler som erbjuder slagbord i Kungens Kurva

IKEA

Kungens Kurva

141 75 Kungens Kurva

Mio

Dialoggatan 4

141 75 Kungens Kurva

K-rauta Kungens Kurva

Månskärsvägen 1

141 75 Kungens Kurva