Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Lidingö

Slagbord i Lidingö

Totalt i Lidingö finns det 5 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Lidingö som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Lidingö eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Lidingö är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Lidingö

Beautiful Home Interior AB

Kyrkvägen 4

181 42 Lidingö

Lidingö Flytt & Transport AB

Källängstorget 2B

181 44 Lidingö

Skärgårdstunnan

Södra Kungsvägen 112

181 61 Lidingö

Hedvigs Möbler

Månvägen 21A

181 51 Lidingö

Internetmöbler Nordic

Torsvikssvängen 62

181 34 Lidingö