Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Solna

Slagbord i Solna

Totalt i Solna finns det 4 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Solna som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Solna eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Solna är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Solna

Möbelhantverkarna

Råsundavägen 169B

169 36 Solna

Oazen Möbler & Inredning AB

Ankdammsgatan 24

171 43 Solna

RåsundaRum Inredning & Present

Råsundavägen 154

169 36 Solna

Möbelvaruhuset i Solna

Storgatan 11-13

171 63 Solna