Slagbord - En hel del om Slagbord








Slagbord i Spånga

Slagbord i Spånga

Totalt i Spånga finns det 7 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Spånga som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Spånga eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.




Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Spånga är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Spånga

Tl - Trading Thomas Larsen

Domnarvsgatan 27

163 53 Spånga

Solhem Inredning

Dagsverksvägen 251

163 55 Spånga

Yas Hem Stockholm

Husingeplan 4

163 63 Spånga

Solvalla Möbler

Sulkyvägen 11

163 43 Spånga

Camil Möbler AB

Glömmingegränd 37

163 62 Spånga


Fler som erbjuder slagbord i Spånga

Spånga Bosättningsaffär AB

Spånga Torg 23

163 51 Spånga

PlusFunction

Sulkyvägen 27

163 43 Spånga