Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Täby

Slagbord i Täby

Totalt i Täby finns det 8 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Täby som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Täby eller ännu fler i Stockholms län är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Täby är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Täby

Made Interior

Enhagsvägen 9

187 40 Täby

Inside & Living

Täby Centrum 0

183 34 Täby

Rusta

Kundvägen 1

187 66 Täby

K-rauta Täby

Mätslingan 1

187 66 Täby

Formlagret

Hantverkarvägen 9

187 66 Täby


Fler som erbjuder slagbord i Täby

Mishmish AB

Linjalvägen 6B

187 66 Täby

Folkhemmet

Leverantörsvägen 2

187 66 Täby

City Miljö Möbler

Propellervägen 4A

183 62 Täby