Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Skellefteå

Slagbord i Skellefteå

Totalt i Skellefteå finns det 8 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Skellefteå som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Skellefteå eller ännu fler i Västerbotten är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Skellefteå är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Skellefteå

JYSK

Tjärnvägen 1

931 61 Skellefteå

Åsélls Möbler , Svenska hem

Gymnasievägen 4

931 57 Skellefteå

EM

Tjärnvägen 2

931 61 Skellefteå

Coop Bygg

Gymnasievägen 10

931 57 Skellefteå

Rusta

Varugatan 16

931 76 Skellefteå


Fler som erbjuder slagbord i Skellefteå

SOVA

Varugatan 6

931 76 Skellefteå

Mikabo Möbler

Nygatan 67

931 30 Skellefteå

Mio Möbelhuset

Gymnasievägen 6

931 57 Skellefteå