Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Borås

Slagbord i Borås

Totalt i Borås finns det 8 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Borås som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Borås eller ännu fler i Västergötland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Borås är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Borås

Sängspecialisten i Borås AB

Källbäcksrydsgatan 2

507 42 Borås

EM Möbler

Källbäcksrydsgatan 3

507 42 Borås

Möbelcity AB

Skaraborgsvägen 30

506 30 Borås

Chilli

Skaraborgsvägen 64

506 30 Borås

MIO, Möbelcentrum i Sandared AB

Viaredsvägen 4A

504 64 Borås


Fler som erbjuder slagbord i Borås

Coop Bygg

Enedalsgatan 10

504 52 Borås

SOVA Knalleland

Skaraborgsvägen 33C

506 30 Borås

Jysk AB

Ålgårdsvägen 11

506 30 Borås