Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Skövde

Slagbord i Skövde

Totalt i Skövde finns det 9 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Skövde som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Skövde eller ännu fler i Västergötland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Skövde är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Skövde

SOVA

Norra Metallvägen 8-10

541 39 Skövde

Sängjätten

Titanvägen 2

541 39 Skövde

Coop Bygg

Nolhagavägen 1

541 38 Skövde

Mio

Norra Metallvägen 6

541 39 Skövde

Lindblads Inredningar AB

Vasagatan 4B

541 50 Skövde


Fler som erbjuder slagbord i Skövde

EM

Rattvägen 2

541 34 Skövde

Rusta

Norra Metallvägen 8B

541 39 Skövde

JYSK

Gustav Adolfs Gata 46D

541 45 Skövde

Sparsmakat

Rådhusgatan 4

541 30 Skövde