Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Tibro

Slagbord i Tibro

Totalt i Tibro finns det 10 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Tibro som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Tibro eller ännu fler i Västergötland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Tibro är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Tibro

G R-Möbler AB

Hörnebovägen 4

543 50 Tibro

Skövde Skinnmöbler AB

Värdshusgatan 6

543 51 Tibro

Tibro Möbelaffär

Karlsbrovägen 6

543 33 Tibro

Can i Tibro AB

Värsåsvägen 10

543 35 Tibro

Björkhamra Möbler AB

Bangatan 3

543 31 Tibro


Fler som erbjuder slagbord i Tibro

MW Möbler

Värsåsvägen 10

543 35 Tibro

Emfo Möbler AB

Skövdevägen

543 35 Tibro

Erikssons Möbler AB, Artur

Anderstorp Skogsäng

543 92 Tibro

Bodénbordet AB

Järnvägsgatan 15

543 50 Tibro

Mio AB

Fågelviksleden 2

543 50 Tibro