Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Trollhättan

Slagbord i Trollhättan

Totalt i Trollhättan finns det 7 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Trollhättan som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Trollhättan eller ännu fler i Västergötland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Trollhättan är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Trollhättan

EM Trollhättan Fricks Möbler

Överby Köpcenter

461 70 Trollhättan

Casa Linné

Grundbergsvägen 13

461 39 Trollhättan

Lifequality Products i Trollhättan AB

Batterivägen 5

461 38 Trollhättan

Rusta

Anes Väg 4

461 70 Trollhättan

JYSK

Sandviksvägen 1

461 70 Trollhättan


Fler som erbjuder slagbord i Trollhättan

Rent a Tent - Festservice

Åkersbergsvägen 10

461 34 Trollhättan

Coop Bygg

Överby

461 70 Trollhättan