Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Vänersborg

Slagbord i Vänersborg

Totalt i Vänersborg finns det 6 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Vänersborg som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Vänersborg eller ännu fler i Västergötland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Vänersborg är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Vänersborg

Trestads Auktionsverk AB

Blästergatan 23

462 73 Vänersborg

Grunnebo Fritidsmarknad

Grunnebo 261

462 93 Vänersborg

Kjellbo Möbler

Stampgatan 14

462 73 Vänersborg

Våra Möbler AB

Parallellgatan 2

462 32 Vänersborg

Sitty Möbler

Stampgatan

462 73 Vänersborg


Fler som erbjuder slagbord i Vänersborg

Kruus Möbelaffär Eftr., Emma

Residensgatan 10

462 33 Vänersborg