Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Borlänge

Slagbord i Borlänge

Totalt i Borlänge finns det 8 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Borlänge som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Borlänge eller ännu fler i Dalarna är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Borlänge är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Borlänge

Östbergs Säng & Möbelhus AB

Bragegatan 1

784 44 Borlänge

JYSK

Nygårdsvägen 31

781 70 Borlänge

PK Möbler

Skomakargatan 24

781 70 Borlänge

Rusta

Maskinistgatan 2

781 70 Borlänge

Mio Borlänge

Cirkelgatan 6

781 72 Borlänge


Fler som erbjuder slagbord i Borlänge

Bäddspecialisten Sängvaruhuset i Borlänge AB

Mats Knuts Väg 190

784 54 Borlänge

GodNatt Sängkompaniet

Nygårdsvägen 29

781 70 Borlänge

Sängjätten

Humanistgatan 18

781 70 Borlänge