Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Karlstad

Slagbord i Karlstad

Totalt i Karlstad finns det 12 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Karlstad som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Karlstad eller ännu fler i Värmland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Karlstad är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Karlstad

JYSK

Ramgatan 5

653 41 Karlstad

Walfrid Svenssons Möbler AB

Nygatan 4

652 20 Karlstad

IKEA

Bergviksvägen 43

653 46 Karlstad

Bobergs finsnickeri eftr.

Östanvindsgatan 21

652 21 Karlstad

Sängjätten

Ullebergsleden 10

653 42 Karlstad


Fler som erbjuder slagbord i Karlstad

Rusta

Ramgatan 4

653 41 Karlstad

Wermlandsmöbler AB

Blockgatan 8

653 41 Karlstad

SOVA

Köpvägen 1

653 46 Karlstad

Em Möbler

Gräsdalsgatan 1

653 43 Karlstad

Sommarlagret i Karlstad AB

Blockgatan 29

653 41 Karlstad


Ännu flera slagbord i Karlstad

Mio Sonnelids Heminredning

Spårgatan 2

653 43 Karlstad

Coop Bygg

Frykmans Väg 1

653 46 Karlstad