Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Kalmar

Slagbord i Kalmar

Totalt i Kalmar finns det 11 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Kalmar som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Kalmar eller ännu fler i Småland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Kalmar är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Kalmar

Sängjätten

Wismarsvägen 3

393 56 Kalmar

Mio Försäljning AB

Tyska Vägen 4

393 56 Kalmar

Rum Interiör

Kaggensgatan 25-31

392 32 Kalmar

EM Kalmar Severins

Odalvägen 7

392 43 Kalmar

SOVA

Bilbyggarvägen 12

393 56 Kalmar


Fler som erbjuder slagbord i Kalmar

Emmaboda Inredning & Miljö AB

Dagövägen 3

393 56 Kalmar

Adolfssons Partiaffär i Färjestaden AB

Wismarsvägen 3

393 56 Kalmar

Rent a Tent

Förmansvägen 6

393 63 Kalmar

Coop Bygg

Polhemsgatan 13

392 39 Kalmar

designonline.se

Trångsundsvägen 4

392 39 Kalmar


Ännu flera slagbord i Kalmar

PLANTAGEN

Bilbyggarvägen 14

393 56 Kalmar