Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Luleå

Slagbord i Luleå

Totalt i Luleå finns det 11 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Luleå som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Luleå eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Luleå är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Luleå

Rusta

Storhedsvägen 8

973 45 Luleå

J B:s Begagnade Möbler & Motor AB

Granuddsvägen

972 51 Luleå

Möbelhuset Skinnmöbler AB

Betongvägen 11

973 45 Luleå

JYSK

Storhedsvägen 10

973 45 Luleå

J&s Möbelhus o Inredning i Luleå AB

Kungsgatan 26A

972 31 Luleå


Fler som erbjuder slagbord i Luleå

Casa Wikström AB

Spantgatan 8

973 46 Luleå

Växtriket i Luleå AB

Banvägen 25

973 46 Luleå

LP Lakkapää AB

Spantgatan 1

973 46 Luleå

EM Storheden

Betongvägen 1L

973 45 Luleå

Inneting

Bälingevägen 17

975 94 Luleå


Ännu flera slagbord i Luleå

Svebo Möbler

Hällbruksgatan 23

974 35 Luleå