Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Östersund

Slagbord i Östersund

Totalt i Östersund finns det 10 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Östersund som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Östersund eller ännu fler i Jämtland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Östersund är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Östersund

Ottosson Interiör & Tapetserarverkstad

Prästgatan 64

831 33 Östersund

Rusta

Chaufförvägen 27A

831 48 Östersund

Strands Auktioner / StrandLoppan

Biblioteksgatan 35A

831 42 Östersund

Jämtlands Auktionsbyrå

Tjalmargatan 1

831 45 Östersund

Bonusmöbler (HLÅ Möbler AB)

Brosslarvägen 26

831 72 Östersund


Fler som erbjuder slagbord i Östersund

JYSK

Kolarevägen 6

831 72 Östersund

Drömläge AB

Bangårdsgatan 34

831 45 Östersund

Sängjätten

Bangårdsgatan 34

831 45 Östersund

KOOL Möbler

Bangårdsgatan 43

831 45 Östersund

MIO Möbler

Kolarevägen 4

831 72 Östersund