Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Gävle

Slagbord i Gävle

Totalt i Gävle finns det 8 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Gävle som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Gävle eller ännu fler i Gästrikland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Gävle är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Gävle

Jysk AB

Geodetgatan 8

802 93 Gävle

K-rauta Gävle

Atlasgatan 42

802 86 Gävle

Rusta

Geodetgatan 4

802 93 Gävle

Lindholms Möbler/Svenska Hem

Kryddstigen 1

802 92 Gävle

Möbelhuset i Gävle AB

Muréngatan 22

802 51 Gävle


Fler som erbjuder slagbord i Gävle

Två Plan möbler & inredning AB

Norra Kopparslagargatan 12

803 11 Gävle

soffta design & inredning

Stora Esplanadgatan 9

803 11 Gävle

Rusta

Marielundsvägen 7

803 22 Gävle