Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Bollnäs

Slagbord i Bollnäs

Totalt i Bollnäs finns det 5 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Bollnäs som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Bollnäs eller ännu fler i Hälsingland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Bollnäs är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Bollnäs

WellSale

Apoteksgatan 4

821 43 Bollnäs

Vackert Hem Christina och Marita AB

Åke Wassings Väg 15C

821 30 Bollnäs

Möbelbutiken AB

Örsängesvägen 4

821 50 Bollnäs

Björkmans Möbler

Industrigatan 21

821 41 Bollnäs

Björkmans Möbler

Häggesta

821 41 Bollnäs