Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Hudiksvall

Slagbord i Hudiksvall

Totalt i Hudiksvall finns det 5 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Hudiksvall som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Hudiksvall eller ännu fler i Hälsingland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Hudiksvall är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Hudiksvall

Em Möbler

Håstaängsvägen 1

824 40 Hudiksvall

JYSK

Furulundsvägen 3

824 31 Hudiksvall

Kjelles

Östanbräcksvägen 70

824 93 Hudiksvall

Gröna Systrar AB

Stockåkersvägen

824 92 Hudiksvall

Hudik Möbelcenter AB, MiO

Utängsvägen

824 34 Hudiksvall