ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Slagbord i Haparanda - Hitta bra Slagbord i Haparanda
Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Haparanda

Slagbord i Haparanda

Totalt i Haparanda finns det 5 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Haparanda som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Haparanda eller ännu fler i Norrbotten är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Haparanda är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Haparanda

IKEA

Norrskensvägen 2

953 36 Haparanda

JYSK

Kraftvägen 1

953 36 Haparanda

Gränsboden

Mattila 108

953 35 Haparanda

HomeNord

Västra Esplanaden 63

953 34 Haparanda

Rusta

Lillgatan 4

953 34 Haparanda