Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Staffanstorp

Slagbord i Staffanstorp

Totalt i Staffanstorp finns det 6 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Staffanstorp som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Staffanstorp eller ännu fler i Skåne är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Staffanstorp är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Staffanstorp

Lusthuset

Vesumsvägen 9

245 34 Staffanstorp

Skåne-Plantor Lusthuset AB

Vesumsvägen 9-30

245 34 Staffanstorp

P & B Vattensängar

Norra Vallbyvägen 95

245 92 Staffanstorp

Vilax AB

Tirupsvägen 9

245 93 Staffanstorp

Härliga Hem i Sverige AB

Maskinvägen 1

245 34 Staffanstorp


Fler som erbjuder slagbord i Staffanstorp

Hulténs Möbler & Markiser AB

Meteorvägen 4

245 34 Staffanstorp