Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Nyköping

Slagbord i Nyköping

Totalt i Nyköping finns det 9 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Nyköping som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Nyköping eller ännu fler i Sörmland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Nyköping är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Nyköping

Coop Bygg

Gustavsbergsstigen 4

611 65 Nyköping

Möbelnytt EM

Stenbocksvägen 14

611 67 Nyköping

Drenica Möbler

Fruängsgatan 26

611 31 Nyköping

Rusta

Stenbocksvägen 32

611 67 Nyköping

Tältuthyrning i Nyköping AB

S:T Annegatan 8

611 33 Nyköping


Fler som erbjuder slagbord i Nyköping

Possings Möbler AB

Östra Storgatan 15

611 34 Nyköping

JYSK

Stenbocksvägen 32B

611 67 Nyköping

Framnes Bård

Stora Flättna Huvudbyggnaden

611 92 Nyköping

Mio Möbelhus Nyköping

Gasverksvägen 1

611 35 Nyköping