ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Slagbord i Enköping - Hitta bra Slagbord i Enköping
Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Enköping

Slagbord i Enköping

Totalt i Enköping finns det 5 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Enköping som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Enköping eller ännu fler i Uppland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Enköping är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Enköping

Högsta Möbler

Annelundsgatan 17

749 40 Enköping

Coop Bygg

Torggatan 17B

749 35 Enköping

Möbelhuset Lennqvist & Klingwall AB

Torggatan 8

749 49 Enköping

JYSK

Sämskarbogatan 8

745 33 Enköping

Broby Gård Vintage & Inredning

Tillinge-Broby Gård 2

745 94 Enköping