Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Alingsås

Slagbord i Alingsås

Totalt i Alingsås finns det 5 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Alingsås som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Alingsås eller ännu fler i Västergötland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Alingsås är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Alingsås

Bo Möbelcenter Mio

Bolltorpsvägen 2

441 57 Alingsås

Skönare Hem Möbler & Belysning

Kristineholmsvägen 28

441 39 Alingsås

Casa Store

Kungsgatan 29

441 30 Alingsås

Kök & Rum i Alingsås AB

Nygatan 5

441 30 Alingsås

JYSK

Hemvägen 20A

441 40 Alingsås