Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Lidköping

Slagbord i Lidköping

Totalt i Lidköping finns det 5 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Lidköping som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Lidköping eller ännu fler i Västergötland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Lidköping är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Lidköping

Rusta

Rörstrandsgatan 5I

531 40 Lidköping

SOVA

Rörstrandsgatan 5F

531 40 Lidköping

EM

Änghagsgatan 2

531 40 Lidköping

Flügger Färg & Möbler

Kållandsgatan 22

531 30 Lidköping

Fortis Inredningspartner

Fabriksgatan 4

531 30 Lidköping