Slagbord - En hel del om Slagbord
Slagbord i Mölndal

Slagbord i Mölndal

Totalt i Mölndal finns det 8 möbelaffärer som erbjuder bord och slagbord och många av dessa har flera olika slagbord och klaffbord att välja på. Det händer att det är svårt att hitta det perfekta slagbordet i Mölndal som både är lagom stort när det är ihop fällt men även har rätt storlek när det är utfällt. Det är bäst om någon man litar på kan tipsa om en bra möbelbutik som har många snygga och praktiska slagbord. Man kan också jämföra olika möbelföretags slagbord via nätet.

Då det finns flera som erbjuder slagbord i Mölndal eller ännu fler i Västergötland är det bra att kontakta några av möbelhandlarna eller kolla på internet vilka typer av slagbord det finns och vad dessa kostar. Om du ringer till möbelaffär för att fråga om något specifikt slagbord är det bra om du vet både hur stort slagbord du vill ha när det är utfällt men även när ni fällt ihop det. En hel del information om slagborden kan du på genom att besöka webbsidorna hos olika möbelaffärer och där kan du oftast även få bilder och mått på slagbordet.
Lättast att komma i kontakt med en bra möbelaffär som säljer slagbord i Mölndal är att välja något av möbelföretagen nedan som förutom slagbord även säljer andra bord och stolar:


Alla slagborden i Mölndal

Parasoll Utemöbler

Idrottsvägen 3

431 62 Mölndal

K-rauta Göteborg

Jolengatan 17

431 49 Mölndal

PLANTAGEN

Frölundagatan 129

431 44 Mölndal

SOVA

Johannefredsgatan 5

431 53 Mölndal

Stridhs Möbler o. Tapetserarverkstad

Frälsegårdsgatan 7A

431 42 Mölndal


Fler som erbjuder slagbord i Mölndal

Meijers Möbler

Göteborgsvägen 29

431 30 Mölndal

Göteborgs Hyllservice AB

Argongatan 8

431 53 Mölndal

Mio Mölndal

Norra Ågatan 36

431 35 Mölndal